Beoordelingen van Sandwich and Grill Amsterdam

Recente recensies van Sandwich and Grill Amsterdam

5 sterren na 127 reviews

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Werkzaam op 5 minuten loopafstand van S&G. De vrijdag lunch, het drukste moment van de week. Een volle zaak. Diverse vaste klanten kwamen hun bestellingen ophalen. Er werd aan spontane bezoekers keurig aangegeven dat er op dat specifieke moment een zekere wachttijd was. Mooi om te zien dat het voor de meesten het wachten waard is omdat men weet dat elk gerecht van hun gevarieerde menu heerlijk smaakt en kwalitatief goed is. Ondanks de werkdruk van hét piekmoment van de week krijg je óók dan service with a smile. S&G, Bedankt voor jullie hartelijkheid! Per november 2017 werk ik in een ander deel van Amsterdam... ik zal jullie missen!

Reactie van Sandwich and Grill:wat een leuke reactie! dank u wel voor uw begrip. Vrijdag's is het idd erg druk

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top altijd optijd en heerlijk eten.

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Best KipBurger!

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker bakkeljouw heerlijk wedges met samurai saus

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Beste lunchroom!! Heerlijk broodje hete kip AANRADER!!! En de wedges verrukkelijk!

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en Snel! Aanrader

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Best!

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Burger Lekker Friet!

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren heerlijk maar de bezorging was een half uur later dan in de bevestigings email was aangegeven. Werd wel gebeld met de mededeling dat de auto onderweg was en dat deze over 2 minuten in een kleine rode auto gebracht zou worden dit werden uiteindelijk 6 minuten en het was een witte auto. Al met al was mijn lunch pauze eigenlijk al voorbij eer ik aan de broodjes kon beginnen.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is super slecht, dit zijn geen tijden meer ,tot 5 min. te laat kan ik mee leven maar vanaf 15 min en later kan echt niet , dit is de zoveelste keer al sorry hoor maar wij moeten rekening houden met onze pauzes .

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet klagen

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Burgers, Panini & Dogs!!!!

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker burger and panini!

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed en vriendelijke bezorger

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lambburger soo good!

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd even heerlijk, maar helaas was een van onze broodjes niet helemaal doorgebakken. Om even wat duidelijker te zijn. Het broodje was nog witter dan de huidskleur van de kerstman. Zeker doorblijven gaan jongen, maar hou dit kleine aandachtspuntje in jullie achterhoofd.

Reactie van Sandwich and Grill:Onze excuses. Neemt u even contact op met ons en dan krijgt u een compensatie!

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig zoals altijd!

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima!

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker burgers!

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

always on time, always good quality

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Broodjes!

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALWAYS TOP!

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes mogen iets meer worden afgebakken, verder was het lekker!

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goddelijk broodje! Stokje hete kip, echt een aanrader. Levertijd niet te nauw nemen dan komt het goed :)

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

40minuten te laat..gebeld maar werd niet opgenomen

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag ontevreden met de service! Garnalen/kouseband was op, hiervoor was er geen oplossing of goedmakertje. Bakkeljauw was te zoutig, droog en hard. We bestellen bijna dagelijks zakelijk, maar vandaag was het een tegenvaller.

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel vaker bij Sandwiches and Grill, altijd tevreden. Patat Satesaus is heerlijk echt een aanrader. Vandaag broodjes kip kerrie en hete kip besteld rijk gevuld lekker op smaak.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten altijd goed..alleen mag wel iets warmer geleverd worden.. bezorging half uur te vroeg maar hierover werd gebeld..''door drukte half uur eerder of een uur later''

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 minuten voor tijd geleverd. zoals altijd goede kwaliteit eten. rotirol wellicht iets teveel deeg en te weinig vulling.

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

50 minuten te laat geleverd. Meerdere malen gebeld om te vragen waar de bestelling bleef maar geen gehoor. Bij levering ook geen uitleg gekregen. eten was wel goed maar niet meer warm.

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren echt verrukkelijk! Het broodje heette kip is mega pittig!! En heerlijke panini's, patat, kroketten en gebakken banaan hoorde ik van mijn collega's Vond het eerst wat prijzig een stokje hete kip voor 6euro maar hij was ècht iedere euro waard. Ik neem hem volgende keer zeker weer! De bestelling werd zelfs boven op ons kantoor van Peugeot afgeleverd! En goede service lekker een gratis colatje erbij, wij komen zeker terug!

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

THE BEST!

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 45 minute later dan bevestigd. De tegemoetkoming van het extra bestelde broodje wordt gewaardeerd, maar een berichtje van jullie kant dat de bestelling later komt zou nog meer gewaardeerd worden>

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke lunch weer een bevrediging .... lekker gezond en divers !

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse broodjes. Makkelijk online te bestellen en te betalen. Mijn bestelling stond klaar op de aangegeven tijd. Ik ben zeker van plan vaker bij ze te bestellen. Top zaak.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thank you very much

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top !

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bedrijf Als er iets niet goed is gegaan lossen ze het direct op.

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoooooo lekker

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pluspunt: heerlijke broodjes, warme panini's en broodje omelet/bacon zijn zeker aan te raden. Minpunt: ondanks dat de broodjes erg lekker smaakten, kan de bezorging zeker beter. Ik moest in totaal 1.45uur wachten op mijn bestelling. Goede service: heb meerdere malen excuses ontvangen voor de vertraging, en bovenop heb ik nog een gratis extra product ontvangen. Maar desondanks dat het zo lang duurde ( hoop wel dat daar iets aangedaan wordt) is dit zeker niet de laatste keer dat ik hier ga bestellen, want de broodjes zijn OVENHEERLIJK :)

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal lekkere broodjes en bezorging ook goed..maar vandaag voor t eerst 1.5 uur gewacht en toen het eten kwam waren alle broodjes koud helaas..dus voor vandaag was t een onvoldoende.maar ik heb vaker hier besteld en al die andere keren waren we wel tevreden..maar ik baal wel heel erg van vandaag want de broodjes waren zo koud dat ze niet meer lekker waren dus heb ik ze niet opgegeten :-(

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP DOGS!

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, De broodjes waren erg lekker! Alleen hadden we broodjes hete kip mét en zonder peper besteld. Het verschil was eigenlijk niet te merken. Op de broodjes zonder peper zagen we het er toch nog op zitten. Met vriendelijke groet, Marianne Puhl

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en erg pittig ;-) met dank van mijn collega Roelie !

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal alles toppie!!

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de broodjes niets dan lof, maar de bezorging laat te wensen over. Al voor de 3e keer veel later bezorgd als aangegeven (90 minuten!), dus als we de volgende keer weer honger hebben, dan geen Sandwhich & Grill meer.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Surinaamse broodjes weer uitstekend qua levering en kwaliteit. Extra vermelding voor Kip Ketjap, deze kan ik aanbevelen.

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer van de zoveel keren is het eten mij niet goed bevallen. Broodje hete kip was duidelijk geen vers vlees..smaakt oud. Also ok de lamsburger Heel jammer!

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP AS USUAL!

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP as USUAL!!!!

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als iedere week hebben wij vandaag voor onze afdeling voor ruim 82,00 euro eten besteld. Wij hebben om 11.33 uur besteld en onze bestelling zou om 12.30 worden bezorgd. De bezorger kwam om 13.15 uur. Wij zijn niet van te voren gebeld om aan te geven dat de bezorging langer zou duren. Collega's die om 13 uur vrij waren hebben om deze tekortkoming niet van u hun broodjes kunnen genieten en zij gaan zeker nooit meer bij Sandwich en Grill bestellen. Ten Tweede was de bestelling niet volledig bezorgd. De RotiRol, 1 classic beef burger en de gratis Cola waren niet bij de bestelling. Wij hebben vervolgens meerdere malen moeten bellen om uiteindelijk na 10 min iemand aan de lijn te kunnen krijgen. Wij zijn vervolgens door 3 verschillende mensen tewoord gestaan en geen 1 van hen heeft zijn excuses aangeboden voor de manier hoe onze bestelling is verwerkt. De niet geleverde gerechten zouden worden nageleverd, maar tot onze verbazing hebben wij de cola bij de tweede bezorging OOK niet ontv

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte bezorging. Harde burgers.

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk eten, netjes verpakt. Vriendelijke bezorger. Ik werd gebeld over iets wat niet meer voorradig was en er werd me een alternatief aangeboden: helemaal goed!

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en geen klachten complimenten namens Audi medewerkers! De policy rond de gratis consumptie is wel gespreksstof geworden.Als we 10 losse bestellingen van 10 euro zouden doen hebben we gratis bezorgen + 10 blikjes gratis. Als ik 1 bestelling van 100 euro doe heb ik maar 1 gratis blikje. Hoe zien jullie dit? Groetjes Ronald

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Top service!

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker :)

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hotdog new York style, heerlijk gegeten! broodje pittige kip, ook erg lekker. En goeie snelle bezorging.

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hete kip geprobeerd. Heerlijk!

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, vers en op tijd bezorgd!

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot geleverd en alles erg smakelijk. Alleen de (gratis) Cinnabon. Die was verkeerd geleverd en was erg droog.

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER LEKKER!!!

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Still by far one of the best restaurants in this area. Been ordering for a while now, food has always been fresh and tasty. Delivery times are very quick even on kingsday this year! You will not regret placing an order here. ;)

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Best!

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd alles lekker, alleen wel de mayo vergeten dit keer :)

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeeerrlijk!!!!!!!!

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeeerlijk!

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Best!

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer blijft Sandwhich and Grill lekker eten bezorgen! Top kwaliteit burgers, de paninis zijn errugg lekker! HotDogs zijn lekkerr met de zelf gemaakte mosterd! Super vriendelijke service, en snel!!! Kortom; Sandwhich and Grill is 1 van me favoriete plekken om de lunch te bestellen voor op het werk!!!

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer gesmuld van de diverse Surinaamse broodjes. Attent dat ze nu extra verpakt waren in aluminiumfolie waardoor ze warmer waren. Kortom, ben nog steeds zeer tevreden over kwaliteit en bezorging. Ga zo door.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na tijden weer besteld. Kwaliteit en service waren zoals altijd geweldig! Ik blijf fan T^T

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd as usual. No complaints

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft weer prima gesmaakt. Surinaamse broodjes aan te raden. Het enige nadeel is dat de broodjes nogal afgekoeld zijn als ze bezorgd worden, misschien is daar iets op te vinden?

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier vaker en altijd lekker wat ik ook bestel.

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en vrij snel bezorgd 5/5

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren super lekker. Hebben wel ruim 55 min moeten wachten.

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Top en snel geleverd.

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 broodje zat peper bij niet op het zakje en niet zo besteld. De broodje waren niet afgebakken zagen wit uit. De bezorgtijd is 12:15 omdat 12:30 een probleem is maar jullie komen nu meestal al om 12:00. Wij hebben pauze om 12:30 en nu zijn de broodje weer te koud.

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

THE BEST IN ZUIDOOST!

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk gegeten!

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Voor herhaling vatbaar

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren erg lekker en vers. Ik werd netjes gebeld dat wegens de drukte me bestelling later kwam en 1 bestelling helaas op was. Hiervoor heb ik Ben Jerry's ijs gekregen. Nette service en zal hier zeker vaker bestellen!

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food. I ordered a couple of sandwiches and they threw in a little desert as an extra. The desert was really exquisite! Best food & delivery I had in Amsterdam so far. Keep up the good work.

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

THE best burgers for lunch you can Find iT here!!!! Not only the burgers but everything is amazing!!!!! Super friendly people, always on time!! My favorite place to order when I'm working

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

THE BEST!

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers!

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

THE BEST HAMBURGERS IN THE NEIGHBOURHOOD!!

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

THE BEST PLACE IN ZUID-OOST!

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Classic cheeseburger, fritjes, cinnabon cake - delicious!